MEDLEM I DIREKTDEMOKRATERNA

Som medlem i Direktdemokraterna ansluter du mer än till en förening eller en organisation. Du kommer in i en gemenskap där vi alla är drivs av samma sak: att göra Sverige bättre genom att stärka den demokratiska rösten. Utöver att du kommer in i ett härligt gäng där du kan skaffa dig nya bekantskaper så ges du även möjligheten att delta i politiska kampanjer, partiarbete, diskutera i en tankesmedja och ställa upp i val.

Fördelen med att vi är ett nystartat parti är att du kan redan som ny får stora möjligheter att forma både din egen roll och partiet, om du önskar. Om det inte låter som något för dig så behöver du inte oroa dig. Vi har många medlemmar som är med i partiet men som inte engagerar sig. Man är lika välkommen oavsett i vilken omfattning man vill delta eller inte delta.

Fördelar med medlemskap:

  • Träffa likasinnade

  • Kom in i en gemenskap

  • Delta i roliga aktiviteter

  • Delta i partiarbete och politiska kampanjer

  • Ställ upp i val

 

Vi ser fram emot ditt medlemskap.

BLI MEDLEM

“Genom att låta Sveriges medborgare få ökat inflytande i politiken säkerställer vi att deras röst görs hörd, deras behov tillgodoses och att resurser allokeras till de bästa lösningarna på våra samhällsproblem”

- Direktdemokraterna